Heeft u vragen? Bel ons gerust: +31 (0)78 7850702

12-Daagse fly in Namibie

12 dagen vanaf € 7.930,- p.p.
  • Vlieg naar de mooiste plekjes in Namibië
  • Verblijf bij unieke en luxe accommodaties
  • Verlenging mogelijk in het noorden van Namibië
Uitzicht over Fish River Canyon bij reis door Namibie
Kokerbomen in Namibie
Gemsbok met kalfje in Etosha National Park
Afrika ongeëvenaard
  • Hoogtepunten
  • Dag-tot-dag & reisroute
  • Overnachtingen
  • Vertrekdata
  • Prijsinformatie
  • Foto's
Hoogtepunten

Hoogtepunten

Onze 12-daagse fly in Namibie reis is niet zomaar een vakantie. Het is een buitengewone ervaring, waarbij u per kleine chartervliegtuigjes naar uw luxe accommodaties wordt gevlogen, die zich bevinden op de meest afgelegen en adembenemende locaties van dit prachtige land. U vliegt daarbij boven de uitgestrekte landschappen van Namibië, waarbij de horizon wordt onderbroken door majestueuze duinen, ruige bergketens en de eindeloze savanne. Deze exclusieve fly in Namibie rondreis biedt u een vlekkeloze reiservaring, met overnachtingen in enkele van de meest betoverende lodges die Namibië te bieden heeft. Na aankomst in Windhoek is uw eerste halte Zannier Omaanda Lodge. Natuurbehoud staat voorop in dit privé reservaat, waar een grote verscheidenheid aan wild leeft. Vervolgens vliegt u naar Little Kulala Lodge in de Namib woestijn. Geniet hier van de serene rust en de kleurenpracht van de wereldberoemde duinen van Sossusvlei en Deadvlei. De reis gaat verder naar Pelican Point Lodge op een schiereiland bij Walvisbaai. Maak een wandeling over het verlaten strand of ga kajakken tussen de Kaapse pelsrobben die spelen in de golven van de Atlantische oceaan. De volgende stop is Camp Kipwe, dat is gebouwd tussen grote rotsblokken. Ontdek de schoonheid van het ruige Damaraland, bewonder eeuwenoude rotstekeningen en ga op zoek naar de ongrijpbare woestijnolifanten. U sluit uw luxe fly in Namibie reis af bij Etosha Oberland, een exclusief verblijf dichtbij de ingang van het Etosha National Park. De spannende safari’s die u hier maakt brengen u dichter bij het rijke dierenleven van Namibië dan ooit tevoren.

U kunt onze fly in Namibie reis uitbreiden met een verblijf bij Serra Cafema Lodge in de Kunene regio, het thuisland van het Himba volk.  Serra Cafema ligt aan de oever van de Kunene rivier en is een plek om tot rust te komen, kennis te maken met de tradities van de Himba’s en de ongerepte natuur in de omgeving te verkennen. Neem hiervoor contact met ons op.

Drinkende gemsbok in Etosha National Park tijdens fly in Namibie
Dag-tot-dag & reisroute

Dag-tot-dag & Reisroute

Hieronder vindt u de route en invulling van dag tot dag van onze 12-daagse fly in Namibie reis. Bij deze reis vliegt u vanuit Europa eerst naar Johannesburg, waar u de eerste nacht doorbrengt. De volgende dag vliegt u door naar Windhoek, waar de reis ook weer eindigt. Bij deze fly in Namibie reis zijn alle transfers en vervoer per voertuig en chartervliegtuigjes ingesloten.

Als u klikt op het kaartje aan de rechterkant, kunt u de route bekijken.

Wilt u deze reis in omgekeerde richting maken, dan kan dat natuurlijk ook. Het is ook altijd mogelijk om de route aan te passen of de reis te verlengen met enkele dagen. Neem in dat geval contact met ons op voor een vrijblijvend reisvoorstel op maat.

Alle items openen
Dag 1: Vertrek Europa - aankomst Johannesburg

De fly in Namibie reis is gebaseerd op een dagvlucht met KLM vanuit Europa. Na aankomst wordt u opgewacht en heeft u een VIP transfer naar uw 5 sterren hotel in de omgeving van de luchthaven. Na een rustig ontbijt op dag 2 vertrekt u met een internationale vlucht naar Windhoek.

Verblijf:
African Rock hotel – tweepersoons suite
Luxe kamer bij kleinschalig boetiek hotel in rustige wijk

Inclusief:
– VIP-ontvangst op de luchthaven van Johannesburg
– Transfer naar uw verblijf
– Logies met ontbijt

Jakhals bij Walvisbaai in Namibië
Dag 2: Aankomst - Windhoek

Na aankomst op de luchthaven van Windhoek wordt u opgewacht voor uw transfer naar Zannier Hotels Omaanda. Uw verblijf is gebouwd in traditionele Namibische stijl, met afgeronde hoeken en een rieten dak. Het ontwerp is eenvoudig en ingetogen; de diepe, warme kleuren doen denken aan de aarde, het zand en de natuurlijke omgeving. Vanuit uw eigen terras bij uw chalet heeft u een prachtig uitzicht op de verre heuvels van het Khomas Hochland-plateau. In de middag kunt u een safari maken in het reservaat, op zoek naar dieren zoals o.a. neushoorns, olifanten, giraffen, cheeta’s, elanden, gemsbokken en struisvogels die het gebied bevolken. U kunt ook relaxen bij het verwarmde zwembad of een spa behandeling boeken.

Verblijf:
Zannier Omaanda hotel – tweepersoons chalet
Luxe verblijf in een privé reservaat met slechts 10 kamers

Inclusief:
– Transfer na aankomst in Windhoek
– Logies met ontbijt, diner en geselecteerde lokale drankjes
– Natuurrit of 60 minuten massage

Zwembad bij Omaanda Lodge in Namibië
Dag 3: Windhoek - Sossusvlei

Een transfer deze ochtend na het ontbijt brengt u terug naar de luchthaven, waar u incheckt in de Wilderness Lounge. U ontmoet hier ook uw piloot voor uw vlucht naar het Kulala Reserve. Vanuit de lucht geniet u van de spectaculaire Namibische landschappen. Bij aankomst wordt u overgebracht naar Little Kulala, waar kort daarna de lunch wordt geserveerd. U heeft nog tijd om even te relaxen voordat u, na een high-tea, wordt meegenomen op een natuurrit in het reservaat.  Uw luxe suite heeft een eigen plunge pool. U kunt ervoor kiezen om in uw bed op het privé dek onder de sterrenhemel te slapen.

Verblijf:
Little Kulala Lodge – tweepersoons suite met eigen plunge pool
Exclusief verblijf in een privé reservaat in het Namib Naukluft National Park

Inclusief:
– Transfer naar de luchthaven van Windhoek
– Chartervlucht naar Little Kulala Lodge
– Logies, alle maaltijden en geselecteerde drankjes
– Sundowner natuurrit
– Entreegelden
– Was service

Gemsbok in de woestijn van namibie fly in
Dag 4: Sossusvlei

Een vroege start is vanmorgen vereist om het meeste uit uw dag te halen. Een van de meest imposante ervaringen is een zonsopkomst in de Namib woestijn. U vertrekt om 06h45 uur naar de rode duinen van Sossusvlei die worden bereikt via een eigen ingang naar het nationale park. De monumentaal hoge, stervormige duinen van Sossusvlei behoren tot de hoogste duinen ter wereld en overtreffen zelfs die van de Sahara. De warme tint van het zand contrasteert met het schitterende wit van de omliggende kleipannen. De tinten veranderen voortdurend met de opkomende zon, van diep abrikoos tot warm rood en alle tinten daartussenin. In regenachtige jaren stroomt de Tsauchab-rivier uit in Sossusvlei, en trekt dan talloze diersoorten aan. Maar zelfs in het droge seizoen zijn er diverse soorten wild en vogels te zien. Na opdroging van het water blijft er een gebarsten, lichtgrijs tot wit kleioppervlak achter tussen de duinen. Na de lunch en een rustpauze heeft u een keuze om een tocht per quad- of fatbike te maken of de gebruikelijke sundowner drive.

Verblijf:
Little Kulala Lodge – tweepersoons suite met eigen plunge pool
Exclusief verblijf in een privé reservaat in het Namib Naukluft National Park

Inclusief:
– Logies, alle maaltijden en geselecteerde drankjes
– Begeleid bezoek aan Sossusvlei en Deadvlei
– Sundowner natuurrit of quad-/fatbike tocht
– Entreegelden
– Was service

Duinen bij Sossusvlei in Namibië
Dag 5 en 6: Sossusvlei - Walvisbaai | Pelican Point

Vanochtend laat u de rode duinen van Sossusvlei achter u en vertrekt na ontbijt richting de kust. Uw vlucht duurt een uurtje, afhankelijk van het weer. Na aankomst wordt u opgewacht en gaat per voertuig naar het schilderachtige Swakopmund, waar u kunt lunchen en het stadje te voet kunt verkennen. U kunt enkele van de bezienswaardigheden in de stad bezoeken, zoals de vuurtoren en de Mole, een oude zeewering. Later in de middag wordt u opgewacht voor uw transfer naar Pelican Point Lodge. Deze lodge ligt op het unieke afgelegen schiereiland Pelican Point bij Walvisbaai, met aan de ene kant de ongerepte stranden van de Atlantische Oceaan en aan de andere kant de lagune van Walvisbaai. Na aankomst heeft u een natuurrit om de kolonie pelsrobben en duizenden flamingo’s in de omgeving te bekijken. Er dwalen ook altijd wel een paar jakhalzen rond, op zoek naar een maaltje. ’s Avonds wordt u verwacht voor een heerlijk diner met een ruime keuze aan verse vis en zeevruchten. De volgende dag kunt u deelnemen aan de diverse activiteiten die worden aangeboden, waaronder een diner op het strand, kajakken tussen de pelsrobben, of een romantische sunset cruise op zee.

Verblijf:
Pelican Point Lodge – tweepersoons suite
Kleinschalige boetiek hotel met slechts 10 individueel ingerichte suites, ieder met een geweldig uitzicht

Inclusief:
– Chartervlucht naar Swakopmund
– Transfer per voertuig naar Pelican Point
– Logies, alle maaltijden en geselecteerde drankjes
– Begeleide natuurrit over het schiereiland
– Kajaktocht met pelsrobben
– Begeleide zonsondergang tour
– Diner op het strand (weersafhankelijk)
– Entreegelden

Pelican Point lodge in Namibie
Dag 7 en 8: Walvisbaai | Pelican Point - Damaraland

U wordt vandaag per boot teruggebracht naar Walvisbaai en vervolgens per voertuig naar Swakopmund, waar later in de ochtend uw vlucht van een uur naar Damaraland vertrekt. Bij aankomst wordt u opgewacht voor uw transfer naar Camp Kipwe voor een verblijf van twee nachten op een prachtige locatie! Camp Kipwe is een afgelegen accommodatie in de dorre maar toch grimmig mooie regio van Twyfelfontein, bekend vanwege de vele Bosjesman tekeningen die hier zijn gevonden. Camp Kipwe past precies in de ruige omgeving en is een eco vriendelijk verblijf. Bij de open lounge vliegen vogeltjes in en uit om te drinken van het water dat van de rotsen afkomt. Natuurlijke details, zoals het van boomstammen gemaakte afdak over uw veranda, dragen bij aan de unieke sfeer van dit intieme kamp. U bezoekt de rotstekeningen bij Twyfelfontein, de bizar gevormde ‘orgelpijp’ rotsen en de ‘burnt mountain’. Ook gaat u mee op een natuurrit om op zoek te gaan naar woestijnolifanten, die zich hebben aangepast aan de droge en zanderige omstandigheden van Noord-Namibië.

Verblijf:
Camp Kipwe – tweepersoons suite
Luxe, eco-vriendelijke lodge, verscholen tussen de rotsen in Damaraland

Inclusief:
– Transfer per boot en voertuig naar Swakopmund
– Chartervlucht naar Damaraland
– Transfer naar Camp Kipwe
– Logies, alle maaltijden en geselecteerde drankjes
– Bezoek aan Twyfelfontein
– Natuurrit in de omgeving, op zoek naar woestijnolifanten
– Entreegelden

Landschap in Damaraland in Namibie fly in
Dag 9: Damaraland - Etosha National Park

U heeft vandaag voldoende tijd om rustig op te staan voor uw vertrek naar het Etosha National Park. Na een vlucht van ongeveer 1 uur arriveert u rond lunchtijd bij uw volgende verblijf. Etosha Oberland Lodge ligt in een privé-wildreservaat van 5000 ha dat een grens van 10 km deelt met het beroemde Etosha National Park. Deze luxe en elegante accommodatie kijkt uit op de uitgestrekte savanne, waar vaak al de eerste dieren te spotten zijn. Het heeft een groot overloopzwembad met uitzicht op de open vlakte voor de lodge en de twee waterpoelen. Terwijl de zon langzaam achter de horizon zakt, is het heerlijk om achterover te leunen op een van de kleine privé-ziteilanden en ten genieten van de veranderende kleuren in de lucht. De ruime chalets zijn zo ver uit elkaar geplaatst en zo slim uitgelijnd, dat u volledige privacy en een vrij uitzicht op de savanne heeft. Morgen wacht een spannende dag in het wereldberoemde Etosha National Park!

Verblijf:
Etosha Oberland Lodge – tweepersoons suite
Moderne en luxe accommodatie met ruime suites, gelegen in een privé reservaat grenzend aan het Etosha National Park

Inclusief:
– Transfer per voertuig naar airstrip in Damaraland
– Chartervlucht naar het Etosha National Park
– Transfer per voertuig naar Etosha Oberland Lodge
– Logies, alle maaltijden en geselecteerde drankjes
– Entreegelden

Elanden in Etosha National Park in Namibië safari
Dag 10: Etosha National Park

Vanmorgen gaat u op pad voor een volle dag safari in het Etosha National Park. De natuur in zijn puurste vorm en met de meest uiteenlopende facetten; dat is het Etosha National Park. Het hart van het park is de 5.000 vierkante kilometer grote zoutpan, die zich bij regen met water vult en een van de belangrijkste broedplaatsen voor flamingo’s in zuidelijk Afrika is. Deze zoutpan, die wel 120 km lang en 55 km breed is, werd tussen 2 en 10 miljoen jaar geleden gevormd. De rijkdom aan dieren in het park omvat ruim honderd soorten zoogdieren, waaronder olifanten, leeuwen, cheeta’s, luipaarden, zwarte neushoorns, gnoes, giraffen, zebra’s en de zeldzame zwartkopimpala. In het westelijke deel van Etosha leven roan antilopen, sabelantilopen en bergzebra’s. In de namiddag keert u op tijd terug naar de lodge om u op te frissen voordat het diner wordt geserveerd.

Verblijf:
Etosha Oberland Lodge – tweepersoons suite
Moderne en luxe accommodatie met ruime suites, gelegen in een privé reservaat grenzend aan het Etosha National Park

Inclusief:
– Begeleide safari per 4×4 voertuig in het Etosha National Park
– Logies, alle maaltijden en geselecteerde drankjes
– Entreegelden

Leeuwen in het Etosha National Park in Namibië
Dag 11: Etosha National Park - vertrek

U kunt de ochtend rustig doorbrengen bij het verblijf voordat u vroeg in de middag per chartervlucht naar Windhoek vertrekt. U heeft een aansluitende vlucht via Johannesburg terug naar Europa.

Roofvogel in het Etosha National Park in Namibië
Dag 12: Aankomst Europa

Aankomst in Europa. We hopen dat uw fly in Namibie een onvergetelijke reis is geweest, waar u nog lang aan zult terugdenken.

Rotsformaties in Damaraland in Namibie
Optionele uitbreiding van de reis

U kunt ook kiezen voor een uitbreiding van deze reis met 2 nachten naar het uiterste noorden van het land. Indien u voor deze verlenging kiest, zult u vanuit Damaraland eerst voor 2 nachten naar de Kunene regio in Kaokoland vliegen voordat u uw fly in Namibie afsluit bij het Etosha National Park.

Na het ontbijt bij Camp Kipwe in Damaraland vertrekt u richting het afgelegen noorden van Namibië, waar u verblijft bij Serra Cafema. Dit vredige kamp ligt direct aan de oevers van de Kunene rivier in de Hartmann’s Valley. Tijdens uw verblijf bij Serra Cafema zult u dit unieke en ontzagwekkende deel van het land op vele en gevarieerde manieren gaan ontdekken. Alleen al de rit van de landingsbaan naar de lodge is adembenemend. Een absoluut hoogtepunt is uiteraard een bezoek aan een Himba nederzetting in de omgeving, waar u meer te weten komt over dit nomadische volk en hun levensstijl. Een boottocht op de Kunene rivier brengt u dichter bij de vogels, terwijl de enorme krokodillen die luieren aan de oevers van de rivier u in de gaten houden. Een quadbike-excursie door de woestijn onder begeleiding van deskundige gidsen is een absolute must. U kunt ook een natuurrit maken in een open voertuig, of deelnemen aan een begeleide wandeling in de Hartmann’s Valley.

Verblijf:
Serra Cafema Camp – tweepersoons suite
Prachtig kleinschalig kamp, mooi gelegen aan de  oever van de Kunene rivier

Inclusief:
– Transfer per voertuig naar airstrip in Damaraland
– Chartervlucht naar de Kunene regio
– Transfer per voertuig naar Serra Cafema Camp
– Logies, alle maaltijden en geselecteerde drankjes
– Cultureel bezoek Himba nederzetting
– Geplande overige activiteiten, zoals natuurrit, quad bike tocht, wandeltochten
– Entreegelden

Himba vrouw tijdens fly in Namibie reis
Overnachtingen

Overnachtingen

Bij onze 12-daagse fly in Namibie verblijft u bij unieke en luxe accommodaties, waar u een uitstekende persoonlijke service kunt verwachten. Alle verblijven hebben een prachtige ligging, waar u volop kunt genieten van de mooie natuur. Het exclusieve Little Kulala bij de Namib Naukluft woestijn ligt midden in een privé reservaat met een eigen toegang tot de iconische duinen van Sossusvlei en Dead vlei. Bij Walvisbaai verblijft u bij Pelican Lodge op het strand van een verlaten schiereiland. U wordt hier in slaap gewiegd door het serene geluid van de golven op de kust. Uw volgende bestemming is Camp Kipwe in Damaraland, waar uw luxe suite is verscholen tussen de rotsblokken in het ruige landschap. Vanuit uw kamer bij Etosha Oberland kijkt u uit over de wildernis rondom het beroemde Etosha National Park.

U kunt deze reis uitbreiden met een verblijf bij Serra Cafema Camp in het uiterste noorden van Nambië.

Hieronder vindt u een impressie van de accommodaties waar u bij deze reis zult verblijven.

Vertrekdata

Vertrekdata

De 12-daagse fly in Namibie heeft geen vaste vertrekdata. U kunt op iedere gewenste dag vertrekken.

Deze reis kan worden verlengd met 2 extra dagen in de Kunene regio. U kunt de reis ook verlengen met een bezoek aan Zuid-Afrika.

Vertrekdata

Iedere gewenste dag
Prijsinformatie

Prijsinformatie

Bij de 12-daagse fly in Namibie wordt u van accommodatie naar accommodatie gevlogen. U bezoekt de wereldberoemde rode duinen van Sossusvlei, verblijft op een verlaten schiereiland aan de kust bij Walvisbaai, gaat op zoek naar woestijnolifanten in Damaraland en maakt een safari in het Etosha National Park. De reis kan worden uitgebreid met een bezoek aan de afgelegen Kunene regio in het noorden van Namibië, het thuisland van de Himba stam.

  • Prijs per volwassene: vanaf € 7.930,- gebaseerd op 2 samenreizende personen
  • Meerprijs per volwassene bij uitbreiding van de reis naar Kunene regio: vanaf € 2.695,00 p.p.

Inclusief

  • VIP Meet & greet na aankomst in Johannesburg én Windhoek
  • Transfer naar uw verblijf in Johannesburg
  • Overnachting inclusief ontbijt in Johannesburg
  • Alle transfers per chartervluchten en voertuigen
  • Alle overnachtingen, inclusief alle maaltijden en geselecteerde drankjes in Namibië
  • 1x Natuurrit of 60 minuten massage bij Zannier Omaanda hotel
  • 1x Bezoek aan Sossusvlei en Deadvlei en 2x natuurrit of andere activiteit naar keuze bij Little Kuala Lodge
  • 1x Kajaktocht met pelsrobben, 1x natuurrit op het schiereiland, 1x zonsondergang tour en 1x diner op het strand (weersafhankelijk) bij Pelican Point Lodge
  • 1x Natuurrit en 1x bezoek aan Twyfelfontein, Burnt Mountain en Organ Pipes bij Camp Kipwe
  • 1x Volle dag begeleide safari in het Etosha National Park
  • 1x Bezoek aan Himba nederzetting bij Serra Cafema Camp (alleen bij uitbreiding van de reis)
  • Alle entreegelden voor de nationale parken in Namibië
  • Uitgebreid informatiepakket voor vertrek
  • 24-uur per dag ondersteuning
  • Dekking Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) - € 5,00 p.p. verplichte bijdrage

Exclusief

  • Intercontinentale retourvluchten vanuit Europa
  • Eventuele extra nacht(en) bij verlenging van de reis
  • Overige maaltijden, tips en drankjes
  • (Entree)kosten musea en optionele activiteiten, zoals een ballonvlucht
  • Telefoonkosten, fooien en persoonlijke uitgaven
  • Kosten verplichte reis- en annuleringsverzekering

Voorwaarden

Indien u met meer dan 2 personen of alleen reist, neem dan contact met ons op voor een aangepast reisvoorstel.

– Reistijd t/m 31 oktober 2024, vertrek iedere dag.
– Deze reis is gebaseerd op een nachtvlucht vanuit Europa. Indien u kiest voor vluchten met KLM heeft u een extra overnachting in Johannes of Kaapstad.
– Deze reis kunnen wij voor u aanbieden op basis van beschikbaarheid.
– Aanbetaling van 35% van landarrangement.
– Onvoorziene kosten kunnen de prijzen beïnvloeden tot het moment dat de gehele reissom is voldaan.

Niet gevonden wat u zocht? Vraag dan een reis op maat aan.

Voldoet onze 12-daagse fly in Namibie niet geheel aan uw wensen? Dan kunnen we altijd een maatwerk reis voor u samenstellen. In een persoonlijk gesprek bespreken we uw wensen en ideeën en geven u advies over de mogelijkheden. We stellen een route voor u samen en voegen accommodaties toe die voldoen aan uw eisen. Zo wordt uw maatwerk reis echt úw droomreis!

Wat anderen van onze reizen vinden.

Hier kunt u de reviews lezen die onze klanten over onze reizen en onze dienstverlening hebben geschreven.

Cheeta tijdens safari in Hwange National Park

Wij zijn net terug van een adembenemende groepsreis door Botswana en Zimbabwe. Voor ons de allereerste keer met een groep dus best spannend. Maar wat hebben we het goed gehad!

  • Jolanda Kouwenoord
  • september 2023
lees volledige review
Uitzicht op de Victoria Falls in Zimbabwe
Olifanten tijdens diner in Botswana
Neushoorns in wildpark in Zuid-Afrika
Giraffe met kalfje tijdens safari in Zuid Afrika 1
Wandelsafari in Zuid-Afrika

Sable tours heeft voor ons gezin een 2 weekse self drive safari reis in Zuid-Afrika verzorgd. Een mooie en bijzondere reis. Hopelijk kloppen we in de toekomst nog een keer aan bij Sable tours voor een reis naar Afrika.

  • Familie Gilijamse
  • juli 2023
lees volledige review
Uitzicht over Kaapstad vanaf Tafelberg

Geweldige reis gehad die Sable tours voor ons geboekt heeft naar Zuid-Afrika. Helemaal aangepast op ons reistempo en wensen. We hebben in de mooiste accommodaties gezeten die we ons konden bedenken en we zijn op hele mooie plaatsen geweest.

  • Marije Attasio
  • april 2023
lees volledige review
Wijngaarden in de herfst in de Wijnlanden van Zuid Afrika
Olifant tijdens safari in open voertuig bij prive reservaat in Zuid Afrika

Wij zijn net terug van een adembenemende groepsreis door Botswana en Zimbabwe. Voor ons de allereerste keer met een groep dus best spannend. Maar wat hebben we het goed gehad!

  • Jolanda Kouwenoord
  • september 2023
lees volledige review

Sable tours heeft voor ons gezin een 2 weekse self drive safari reis in Zuid-Afrika verzorgd. Een mooie en bijzondere reis. Hopelijk kloppen we in de toekomst nog een keer aan bij Sable tours voor een reis naar Afrika.

  • Familie Gilijamse
  • juli 2023
lees volledige review

Geweldige reis gehad die Sable tours voor ons geboekt heeft naar Zuid-Afrika. Helemaal aangepast op ons reistempo en wensen. We hebben in de mooiste accommodaties gezeten die we ons konden bedenken en we zijn op hele mooie plaatsen geweest.

  • Marije Attasio
  • april 2023
lees volledige review

12-Daagse fly in Namibie

12 dagen vanaf € 7.930,- p.p.
Reisvoorstel aanvragen
Over ons Pieter en Marcella

Enthousiast geworden over een reis naar Afrika?

Wij zijn Pieter en Marcella van Sable Tours. We helpen u graag verder. Sable Tours is uw persoonlijke Afrika specialist voor unieke Afrika reizen. Wij gaan voor persoonlijke aandacht.

Luipaard tijdens luxe safari in Afrika

En blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over Afrika en onze reizen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.