Heeft u vragen? Bel ons gerust: +31 (0)78 7850702

Last minute huwelijksreis Zuid-Afrika

Sleep out tijdens safari reis in Zuid Afrika 2
Africa - Sable Tours Afrika ongeëvenaard

Last minute huwelijksreis Zuid-Afrika

Reisverslag van een last minute huwelijksreis Zuid-Afrika

Nadat we onze vliegtickets al hadden geboekt, bleek het toch ingewikkelder dan gedacht om zelf een reis uit te stippelen in Zuid-Afrika. Na wat research kwamen we uit bij Sable Tours. Voor ons een juiste keuze, omdat het een klein reisbureau betrof en (zo bleek ook achteraf) persoonlijk contact heel belangrijk is. We gaven onze wensen door en ondanks het feit dat we al vliegtickets hadden ging Sable Tours toch aan de slag. Na wat aanpassingen aan het voorstel (waar men uitgebreid de tijd voor nam) konden we vertrekken.

Bij aankomst op het vliegveld werden we opgewacht door een taxi, wat fijn is als je voor het eerst in een land komt waar je nog nooit bent geweest. Elke dag was uitvoerig beschreven in onze reisbeschrijving, waardoor we de avond van tevoren konden bedenken wat we precies wilde ondernemen. Thuis (in Nederland) hadden we gebruik gemaakt van alle tips die Sable Tours per verblijf had gegeven qua activiteiten. Fijn dat de reis niet helemaal volgeboekt was maar we zelf ook nog konden kiezen of en zo ja welke activiteiten we konden ondernemen. Eerst zijn we in iets meer dan een week vanuit Kaapstad, door de wijnstreek en langs de kust naar Port Elizabeth gereden. Hier hadden we een binnenlandse vlucht, waar we van een groene omgeving vlogen naar een dorre, bruine omgeving. In het binnenland hebben we een cirkel gemaakt rondom Johannesburg, met vele (privé-) wildparken en andere bezienswaardigheden. We raden het dan ook iedereen aan om op Kaapstad te vliegen en naar het noorden te reizen! De verblijven die Sable Tours voor ons hadden geboekt waren supermooi en zeker een van de hoogtepunten van onze reis! Sable Tours had ons genoeg mogelijkheden gegeven om de natuur (in de vorm van dieren) van dichtbij te zien.

Ook was het fijn dat we een beschrijving van de cultuur en de omgang met mensen ontvingen. Zo konden we ons gemakkelijk aanpassen in de gedragingen die op prijs werden gesteld door de bevolking. In een maand tijd hebben we zo veel mogelijk van Zuid-Afrika gezien dankzij Sable Tours. Desondanks hebben we genoeg tijd gehad (op aandringen van Sable Tours) om ook even te relaxen op sommige verblijven, zodat we niet alleen maar aan het reizen waren. Op sommige verblijven sliepen we 3 of 4 nachten, op de meeste 2 en soms 1 nacht. Een prima balans waarin we veel konden zien maar ook konden ontspannen!

Coen en Shereen Janse

  • Deel deze pagina via
Over ons Pieter en Marcella

Enthousiast geworden over een reis naar Afrika?

Wij zijn Pieter en Marcella van Sable Tours. We helpen u graag verder. Sable Tours is uw persoonlijke Afrika specialist voor unieke Afrika reizen. Wij gaan voor persoonlijke aandacht.

Luipaard tijdens luxe safari in Afrika

En blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over Afrika en onze reizen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.